Ce este experiența Alior Bank?

Deschizi contul cand vrei tu
Te bucuri de cel mai rapid proces de deschidere online a contului, de pe laptop sau prin Contact Center, disponibil 24/7. Fara sa mai fii nevoit sa te incadrezi in programul de lucru al bancii sau sa completezi formulare stufoase.

Ai acces la bani de oriunde si oricand
De-acum vizita la banca se muta direct in online. Ai acces gratuit la cel mai prietenos si inovativ serviciu de Internet Banking.

Folosesti banii fara comisioane
Nu platesti comisioane cand incasezi si transferi bani online catre orice cont din Romania, iar administrarea contului in lei este gratuita daca incasezi lunar in cont minimum 650 Lei. In plus, poti deschide direct din Internet Banking conturi in valuta (EUR, USD si GBP), fara comisioane de administrare.

Retragi bani gratuit de oriunde in lume
Ai puterea de a transforma orice bancomat intr-unul al bancii tale. Prin cardurile de debit in Lei ai acces gratuit la banii tai, fara sa mai ai grija gasirii bancomatului potrivit. Daca doresti un Card personalizat in Lei il poti solicita direct din Internet Banking si il primesti gratuit prin curier.

Ne poti suna 24/7
Oricand ai nevoie de noi, ne gasesti la un apel distanta. Consulantii nostri iti stau la dispozitie 24/7 la 021 9253 (tarif normal), daca suni din Romania, sau la +40 21 796 74 00 (tarif normal), daca suni din strainatate, ca sa-ti ofere detalii legate de conturile si tranzactiile tale, suport in utilizarea serviciilor de Internet Bankig, precum si informatii despre celelalte produse de la Alior Bank. In plus, poti realiza telefonic deschiderea de noi conturi, transferuri in lei si valuta si chiar operatiuni de administrare a creditului.

*Administrare card personalizat 3 lei/luna.

Cât trebuie să plătesc?

Cu Alior Bank este simplu sa faci toate operatiunile bancare de care ai nevoie direct online, fara drumuri la banca si fara sa fie nevoie sa completezi formulare. In plus, te bucuri de zero comisioane pentru toate incasarile si transferurile in Lei.
  Cont curent in:
Comision LEI EUR USD/GBP
Deschidere cont 0 Lei 0 Lei 0 Lei
Administrare lunara cont* 0 Lei 0 Lei 0 Lei
Acces Internet  Banking 0 Lei 0 Lei 0 Lei
Incasari de la alte banci 0 Lei 5 Lei 5 Lei
Transferuri online catre alte banci 0 Lei 5 Lei 30 Lei
Emitere Card Personalizat 0 Lei 0 Lei 0 Lei
Livrare Card Personalizat 0 Lei 0 Lei 0 Lei
Retrageri numerar de la orice ATM din lume 0 Lei 0 Lei 0 Lei

Consulta Lista completa de comisioane pentru oferta Alior Bank.

*Comision lunar de administrare a contului pentru clientii activi, si anume:
  • Clientii noi - in primele 3 luni calendaristice de la deschiderea primului cont curent;
  • Clientii care incaseaza lunar in cont salarii, pensii sau alte venituri (minimum 650 Lei pe luna in cel putin 2 din ultimele 3 luni);